Krilna dvoriščna vrata so primerna za zapiranje dovoza oz. poti. Na trgu obstajata dve vrsti vrat med katerimi lahko izbirate: enokrilna vrata in dvokrilna vrata. Dvoriščna krilna vrata se montirajo tam, kjer je dovolj prostora za odpiranje na notranjo stran vrat. Vrata so lahko narejena iz dveh enako velikih kril ali pa nesimetričnih – eno krilo je večje od drugega.

Mnogi pravijo, da so krilna vrata najboljša dopolnitev zunanjega izgleda. Vrata se po navadi vpne med dva stebra, ki sta bodisi kovinska ali betonska. Obliko vrat lahko izbirate sami, konstrukcijo prilagodimo vašim željam.

Sistemi odpiranja so različni. Lahko izbirate med ročnimi in avtomatskimi. Pri ročnih se eno krilo zaklepa v tla drugo krilo pa se lahko zaklene tako, da se namesti ob prvo. Tak sistem je varen in skrit. Medtem ko lahko pri avtomatskih vratih izbirate med različnimi tipi pogonskih motorjev, ki se prav tako montirajo v krilo vrat ali pa so vgrajeni v tla.

Krilna dvoriščna vrata za osebni prehod omogočajo enostaven prehod ljudi skozi ograjo. Vhod se postavi ob dvoriščnih vratih, ki so namenjena za avtomobile ali pa se jih lahko postavi samostojno. 

 

Delovni čas

 

Pon – Pet

7:00 – 15:00

 

Sobota

6:00 – 12:00

 

Nedelja

Zaprto